Mau fitting di BELSBEE? klik disini
  • The dress is simply fabulous for the show
    View Dress
    Nadia Mulya Photoshoot

    I?m using this dress when i was hosting a morning television program, the dress is simply fabulous for the show, thank you belsbee!

  • Teman2 bilang kebayanya bagus banget, where did you get it?
    View Dress
    Novenska taba Wisuda

    Awalnya takut kebayanya ga sampai tepat waktu soalnya ini pertama kalinya aku coba belsbee. Ternyata sampainya tepat waktu, H-1 sebelum pelantikan dokter. Kebayanya wangi banget dan sesuai dgn ukuran badan aku. Temen2 pada bilang kebayanya bagus banget, sewa dimana? Hehe. Balikinnya juga ga susah, di dalam dus udh ada alamatnya. Terima kasih belsbee. If you want to rent gown, dress, or kebaya, belsbee is very recommended. Affordable price and very easy. Service is good.

  • My First Time Experience with BELSBEE
    View Dress
    Ketrin Agustine Photoshoot

    This is my first experience with BELSBEE, it was very awesome experience for my photoshoot! Definitely will use the services again. Thank you BELSBEE!

  • Dress for good friend's engagement tea party
    View Dress
    Clara Devi Wedding Attendance

    Heading to a good friend's engagement tea party. On last-minute preparation, I got the dress delivered to the given address on time. Thank Belsbee !

  • Gatsby 1920 Style
    View Dress
    Annamaria Septy Photoshoot

    Black ink dress ini aku pakai untuk tema 1920an, kaya ala2 film great gatsby gitu... turns out pretty good!

  • Thank God, I found this online dress/gown rental that provide many top-notch local designers? collection
    View Dress
    Bethanny Putri Photoshoot

    Last week i just did a photo session for my blog landing page. Since i want to make it lil bit like a fairytale so i decided to wear a gown. But buying a gown just for a single photo session is a lil bit too much for me (i prefer to save my money rather than to spend it for a trivial thing like a piece of expensive designer dress just for a single photo session).  So thank God, I found this online dress/gown rental that provide many top-notch local designers? collection.

    http://afternoonteaandlivingroom.blogspot.com/2015/04/my-great-romance-with-belsbee.html

  • I received a lot of compliment using this kebaya dress
    View Dress
    Asri Anggrayni Wedding Attendance

    I really like the design of this kebaya and how it fits on me. The fabric and beads quality is great. I received a lot of compliment using this kebaya dress. Thank you belsbee!

  • I love this gorgeous SEBASTIANred's blue primrose
    View Dress
    Anastasia Siantar Photoshoot

    This gorgeous SEBASTIANred's blue primrose dress from @belsbee I love. 


    FYI, #Belsbee is Jakarta-based online fashion rental that offers various local designers' gowns for rent with reasonable price may it be for wedding party, birthday event, photoshoot, prom night, you name it!

  • I'm wearing one of @belsbee's collection
    View Dress
    Patricia Devina Night Out

    I'm wearing one of @belsbee 's collection. They rent designers gown with affordable price. You could be fashionable without the hassle of dry cleaning, cluttered closets or wasted money! #belsbeeID #gownrent

  • bajunya wangi, pas dibadan
    View Dress
    Friska Romauli Prewedding

    pelayanannya memuaskan..mba vhia-nya baik hati..ramah dan memudahkan saya dlm peminjaman gown nya..

  • I received a lot of compliment using this dress
    View Dress
    Yunisa Vaditasari Wedding Attendance

    Well-fitted dress, bahannya jatuh dan halus, pas tiba dressnya juga harum bgt. I also recieved a lot of compliment using the dress. Thank you belsbee <3

  • I just loved this dress with a touch of vintage inspiration
    View Dress
    Nami Nami Prewedding

    I just loved this dress with a touch of vintage inspiration, the pattern, fabric, texture, color and flow of this beautiful dress was really lovely. Walaupun aga kebesaran sedikit. This dress looks simply adorable and the shipping was so fast. Thanks so much!

  • Celebration
    View Dress
    Olivia Lazuardy Photoshoot

    It was my boyfriend?s Birthday few days ago and we got to celebrate it in Bali. We went to Ju Ma Na at Banyan Tree and had an amazing 3 course meal dinner. I have to admit that the food was so goooood! More than that, the view is so romantic and relaxing we just never wanted to leave. I was confused on what to wear, and finally decided to dressed up in this beautiful Patrick Owen dress that I got from Belsbee, catch the full story on http://www.olivialazuardy.com/celebration/


  • Bagus dan pas di badan
    View Dress
    angie chandra Prewedding

    Bajunya bagus sih, pas banget dibadan, fotografernya juga seneng soalnya juga seneng karena sesuai dengan yang dia mau. Pelayanannya memuaskan sekali karena sabar ngadepin aku yang bawel ini. Thank you yah

  • suka banget gak nyesel deh
    View Dress
    Ayessa M Ekawati Prewedding

    Iya buat yg pgn sewa gaun yg affordable dgn kualitas gaun yg trusted bgt, mesti cobain nih BELSBEE!. Pelayanannya jg ramah bgt! Worthed banget!  

  • BELSBEE, Nice and Beautiful Dress
    View Dress
    Indyastari Wikan Ratih Wedding Attendance

    Belsbee, nice and beaitiful dress. Belsbee, I found this address easily, very beautiful dress and I love the services as well, definitely will going back to Belsbee again!


    BELSBEE, banyakin dress hitam donkkk :)

  • Pokoknya sukaaa :)
    View Dress
    Putriyuki Dewanti Prewedding

    Seneng banget pertama kali liat website belsbee, modelnya macam2 dengan harga masih reasonable. Pas datang ke butiknya, baju2nya sesuai seperti yang di website dan kualitasnya ok banget dengan harga yang terjangkau. Di aku bajunya pas dan bagus banget, sesuai seperti yang aku inginkan. Dan saat mau dipakai ternyata bajunya wangi bangeeett. Pelayanannya juga ok banget dan sangat responsif dari awal. Pokoknya sukaaa :)

  • Pokoknya sukaaa :)
    View Dress
    Putriyuki Dewanti Prewedding

    Seneng banget pertama kali liat website belsbee, modelnya macam2 dengan harga masih reasonable. Pas datang ke butiknya, baju2nya sesuai seperti yang di website dan kualitasnya ok banget dengan harga yang terjangkau. Di aku bajunya pas dan bagus banget, sesuai seperti yang aku inginkan. Dan saat mau dipakai ternyata bajunya wangi bangeeett. Pelayanannya juga ok banget dan sangat responsif dari awal. Pokoknya sukaaa :)

  • Prewedding aku jadi bagus berkat BELSBEE
    View Dress
    Frila Handriani Prewedding

    Dress White Mist bagus sekali, aku suka banget *heart *heart *heart, White Mist pas banget, gak kebesaran, pas aku cobain langsung pas, wangi lagi, recommended banget deh, packagingnya juga bagus dan rapih. Pelayanannya juga oke, thank you banget ya, prewed aku jadi bagus berkat BELSBEE